Warning: Declaration of SaaS_Tour_Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /home/exportbg/public_html/wp-content/themes/SaaS-I/library/SaaS/Tour/Walker/Page.php on line 0
 Изчистване на съзнанието от натрапчива музика или филм « Social media tracking tool and Brand Alerts

Изчистване на съзнанието от натрапчива музика или филм

Младите хора (а и не дотам младите) често слушат музика и често песента след това сякаш сама им се “върти” в главата. За музика, която ни е приятна това не е проблем. Но понякога ставаме пасивни слушатели* по неволя, примерно докато чакаме пред някое магазинче, а отвътре се чува примерно поредния “хит” на Криско или натрапчива чалга.

Музиката е енергия**, и като такава може да бъде както градивна и синхронизираща така и деструктивна и объркваща.

Същото е и с филмите. Наскоро гледах последния филм на Тарантино “Омразната осмина” и извратените му сцени сякаш се запечатаха в съзнанието ми.

Най лесния начин да се освободим в рамките на минута от такива неприятни програмирания (да, нашия мозък е компютър) е РаКаМа Рейки – само минута, заземяване и отново ще имате ясно съзнание.

пасивни слушатели* – алюзия с пасивни пушачи

Музиката е енергия** – “В началото бе словото (звука)”. Иначе има конспиратична теория, че цялата съвременна музика е поначало организирана да бъде деструктивна, тъй като La – в първа октава има честота 440 херца, и това е направено от Химлер, тъй като е установено, че военните маршове стават по бойки.