Warning: Declaration of SaaS_Tour_Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /home/exportbg/public_html/wp-content/themes/SaaS-I/library/SaaS/Tour/Walker/Page.php on line 0
 Рейки синволите в ежедневието « Social media tracking tool and Brand Alerts

Рейки синволите в ежедневието

Дълги години имах настройка в Усуи Рейки 2-ро ниво, но не се бях замислял за използването на Рейки синволите в ежедневието.

След като научих за тази възможност от Тина Захариева, започнах да правя опити. Например пробвам Време/Пространство в големите магазини когато търся нещо, или ЧКР за защита на колата по време на път (преди това преди път отделях по 20 минути да изпратя енергия за защита). Не мога да кажа, че го правя ежедневно, но когато се сетя почти винаги има ефект.

Най голямо впечатление ми направи използването на Heart от Каруна, когато ходих до НАП. Хората там се държаха сякаш самия цар е дошъл на място:)

Ето и примери за някои приложения, които съм научил или прочел:

  • Време/Пространство – при търсене на предмет/човек, за място за паркиране на колата преди да пристигнем, за успешно пристигане към целта ни
  • ЧКР – около обекта който искаме да защитим (+ Ракама Рейки защитата трае 3-4 месеца)
  • Heart – за отваряне на сърцата на хората /особенно в държавни учреждения/, над леглата на децата вечер за спокоен сън
  • Рама – защита